19 mars 2022
10:30

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Rönninge Salem Fotboll P08 - Huddinge IF P08:3 d...

I fint vårväder med strålande solsken åkte vi till en bekant plats med bekanta motståndare, nämligen Prästboda bollplan och Rönninge Salem. Hemmalaget inleder matchen piggt och tar ledningen med både 1-0 och 2-0 innan Moritz K. passar in bollen till Charlie Ä. som reducerar genom att skjuta in lädret vid stolproten. Kvitteringen kommer genom ett inspel som blir till självmål. Ställningen var 2-2 efter den första perioden. I den andra perioden inleder på nytt hemmalaget piggt och tar ledningen igen. Återigen kvitterar vi med dagens läckerbit då Harry P.T. placerar in bollen i nätmaskorna på väggspel av Albin K. Rönninge Salem svarar omgående och leder med 5-3 inför sista perioden. Den tredje perioden försöker vi sätta lite högre press och inledningsvis lyckas vi bra med det och får utdelning då Albin K. först reducerar och sedan kvitterar efter retur på skott av Harry P.T. Ställningen är fem lika när vi anfaller och på kontring får hemmalaget till ett inlägg som nickas in i mål ur en mycket misstänkt offside position. Därefter kommer ytterligare ett till tveksamt mål för hemmalaget och matchen är avgjord. Spelmässigt så gör vi en bra match när vi orkar göra oss spelbara. Tyvärr så blir vi stundtals lite för stillastående och det är något vi måste jobba på.

Slutresultatet blev Rönninge Salem - Huddinge IF 8-5.

Målet: Albin K. 2, Charlie Ä. 1, Harry T.P. 1, Självmål 1

Gult kort: Mirac K.